سه شنبه ۱۱ آبان ۰۰ ۱۷:۵۲ ۱۱ بازديد
مقدمه : صد در صد ميدانيد كه غذاهاي طبخ شده با استفاده از گريل ذغالي از كيفيت و لذت بيشتري بهره مند هستند و اين روزها بيشتر رستوران ها و فست فودها براي جذب مشتري بيشتر براي تهيه انواع برگر و استيك به سراغ تهيه گريل ذغالي مي روند .
طبخ غذا با گريل ذغالي :
- استيك غذايي گوشتي است كه گفته مي شود ابتدا ميان آمريكايي ها رايج بوده است و امروزه در تمامي كشورها اين غذاي خوش طعم و عالي به صورت هاي مختلفي طبخ و سرو مي شود و هر كشوري با توجه به فرهنگ و سليقه ي افراد اين غذا و سس كنار آن را به شكل خاصي تهيه مي كنند و بهترين نوع طبخ آن استفاده از گريل ذغالي مي باشد.
مواد مورد نياز براي تهيه استيك گوشت (براي ۴ نفر) با استفاده از گريل ذغالي :
- گوشت راسته گوساله 400 گرم
- روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري
- سس خردل 2 قاشق غذاخوري
- سس باربيكيو 2 قاشق غذاخوري
- سس سويا 2 قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل سياه به ميزان دلخواه
- روغن مخصوص سرخ كردن 4 قاشق غذاخوري
- مطالعه بيشتر » بهترين مواد غذايي براي استفاده در گريل ذغالي
طرز تهيه استيك گوشت گوساله با استفاده از گريل ذغالي :
- ابتدا تكه اي از راسته گوساله را برداريد و به اندازه كف دست و با ضخامت يك بند انگشت برش بزنيد. شكل برشها بهتر است از يك سمت پهن و از سمت ديگر باريك باشد. تكه هاي برش خورده گوشت را روي تخته گوشت بگذاريد و روي آنها كيسه فريزر بكشيد و بعد آنها را با گوشت كوب بكوبيد تا پهن شوند.
- سپس برش هاي گوشت را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه در مخلوط روغن زيتون ، سس خردل ، باربيكيو و سس سويا و نمك و فلفل سياه قرار دهيد تا مزه دار شوند. بعد اين برش ها را در تابه اي چدني سرخ و يا روي #گريل_ذغالي به صورت گرم سرو كنيد.
- مطالعه بيشتر » طرز تهيه هات داگ با گريل ذغالي