چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه استيك با استفاده از گريل ذغالي بخش اول

۱۱ بازديد

گريل ذغالي

مقدمه :  صد در صد ميدانيد كه غذاهاي طبخ شده با استفاده از گريل ذغالي از كيفيت و لذت بيشتري بهره مند هستند و اين روزها بيشتر رستوران ها و فست فودها براي جذب مشتري بيشتر براي تهيه انواع برگر و استيك به سراغ تهيه گريل ذغالي مي روند .


طبخ غذا با گريل ذغالي :

  • استيك غذايي گوشتي است كه گفته مي شود ابتدا ميان آمريكايي ها رايج بوده است و امروزه در تمامي كشورها اين غذاي خوش طعم و عالي به صورت هاي مختلفي طبخ و سرو مي شود و هر كشوري با توجه به فرهنگ و سليقه ي افراد اين غذا و سس كنار آن را به شكل خاصي تهيه مي كنند و بهترين نوع طبخ آن استفاده از گريل ذغالي مي باشد.

مواد مورد نياز براي تهيه استيك گوشت (براي ۴ نفر) با استفاده از گريل ذغالي :

  •  گوشت راسته گوساله 400 گرم 
  •  روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري
  • سس خردل  2 قاشق غذاخوري
  •  سس باربيكيو 2 قاشق غذاخوري 
  •  سس سويا 2 قاشق غذاخوري 
  • نمك و فلفل سياه  به ميزان دلخواه
  •  روغن مخصوص سرخ كردن قاشق غذاخوري 

 

طرز تهيه استيك گوشت گوساله با استفاده از گريل ذغالي :

  • ابتدا تكه اي از راسته گوساله را برداريد و به اندازه كف دست و با ضخامت يك بند انگشت برش بزنيد. شكل برش‌ها بهتر است از يك سمت پهن و از سمت ديگر باريك باشد. تكه هاي برش خورده گوشت را روي تخته گوشت بگذاريد و روي آنها كيسه فريزر بكشيد و بعد آنها را با گوشت كوب بكوبيد تا پهن شوند.
  • سپس برش هاي گوشت را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه در مخلوط روغن زيتون ، سس خردل ، باربيكيو و سس سويا و نمك و فلفل سياه قرار دهيد تا مزه دار شوند. بعد اين برش ها را در تابه اي چدني سرخ و يا روي #گريل_ذغالي به صورت گرم سرو كنيد.

 

 

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.