سه شنبه ۱۸ آبان ۰۰ ۲۱:۴۹ ۱۵ بازديد
اگر فست فود بزرگي را راه اندازي كرده ايد و در هر وعده غذايي نيازمند آماده سازي و طبخ انواع گوناگون فست فود براي مشتريان هستيد در ميان تجهيزات آشپزخانه صنعتي مختلفي كه خريداري كرده ايد دستگاه فر پيتزا براي پخت انواع پيتزا مي تواند پاسخگوي نياز شما باشد.
طرز تهيه پيتزا مخلوط با فر ريلي
- پيتزا مخلوط يكي از انواع پيتزاهاي معروف و پرطرفدار در جهان است. همانگونه كه مي دانيد پيتزا يك غذاي ايتاليايي است و جالب است بدانيد پيتزا مخلوط تقريبا در هر كشوري با مواد مختلفي تهيه مي شود. مواد اصلي پيتزا مخلوط كالباس ، سس كچاپ و پنير پيتزا هستند.
- در اين دستور يعني تهيه پيتزا با فر ريلي ما از مخلوط گوشت چرخ كرده و كالباس استفاده كرده ايم كه طعم بي نظيري به پيتزا مخلوط مي دهد. شما مي توانيد گوشت چرخ كرده را از دستور حذف كنيد و يا اينكه در صورت تمايل مي توانيد به جاي گوشت چرخ كرده از گوشت مرغ هم استفاده كنيد.
- با مقدار موادي كه در اين دستور آشپزي قرار گرفته است مي توانيد براي ۴ نفر پيتزا مخلوط تهيه كنيد. در صورتي كه مي خواهيد مقدار كمتر يا بيشتري پيتزا مخلوط تهيه كنيد كافيست مقدار مواد را ضرب يا تقسيم كنيد و سپس در فر قرار دهيد.
مواد لازم تهيه پيتزا مخلوط و آماده كردن به كمك فر ريلي
- قارچ ۲۰۰ گرم نكته: قبل از اين موارد فر ريلي را گرم نماييد.
- كالباس ۲۰۰ گرم
- پياز متوسط ۱ عدد
- زيتون به اندازه كافي
- فلفل دلمه اي ۱ عدد
- آويشن به ميزان لازم
- پنير پيتزا به ميزان لازم
- ذرت ۱ قاشق غذاخوري
- گوشت چرخ كرده ۲۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوري و سپس درون فر قرار دهيد
طرز تهيه پيتزا مخلوط
- اول پياز را پوست مي گيريم و مي شوييم و روي تخته نگيني خرد مي كنيم و درتابه اب روغن مي ريزيم و روي حرارت كم اجازه مي دهيم كمي داغ شود سپس پياز را در روغن مي ريزيم و تفت مي دهيم تا نرم و گوشت چرخ كرده را اضافه مي كنيم فراموش نكنيد كه حرارت فر را كنترل كنيد.
- و تفت مي دهيم و آويشن ،نمك،فلف سياه را نيز اضافه مي كنيم و مخلوط مي كنيم تا رنگ گوشت كاملا تغيير كند
- بعد از تفت دادن و تبخير شدن آب گوشت ، حرارت زير تابه را خاموش مي كنيم و تابه را كنار مي گذاريم. كالباس را روي تخته آشپزخانه به صورت مربع هاي ريز خرد مي كنيم. قارچ ها را با مقدار كمي آب گرد و غبار آن را ميگيريم
- و بعد با كمك پارچه حولهاي ذرات سياه روي آن را تميز و درنهايت به آرامي و در زمان كوتاهي آبكشي ميكنيم و روي تخته به شكل ورقه ورقه برش مي زنيم.
- فلفل دلمه اي را مي شوييم و روي تخته ابتدا و انتهاي آن را با چاقو كاملا جدا مي كنيم و تخمه ها داخل آن را كاملا جدا مي كنيم و از وسط نصف مي كنيم و از طول يا عمودي آنها را برش مي زنيم و بعد افقي برش مي زنيم و مي بينيد كه به صورت مربع هاي كوچك شده اند و چند عدد زيتون (به دلخواه)را نيز به صورت حلقه اي برش مي دهيم. فر ريلي
- فر ريلي را روشن مي كنيم و روي ۱۸۰ درجه سانتيگرا قرار مي دهيم تا گرم شود. بعد از آماده كردن خمير پيتزا يا اگر آماده خريداري كرده ايد در ظرف مخصوص خمير را مي گذاريم و در تابه اي كوچك كمي روغن ميريريم و كمي كه داغ شد
- رب گوجه فرنگي را كمي در آن تفت مي دهيم و بعد روي خمير مي ريزيم و با پشت قاشق روي آن كاملا پخش مي كنيم.آنگاه پنير پيتزا را نيز روي سس پخش مي كنيم و گوشت و كالباس را نيز روي پنير مي ريزيم و قارچ،فلفل دلمه اي و ذرت را نيز در لايه بعدي روي مواد پيتزا پخش مي كنيم
- و در آخر مجددا پنير پيتزا روي مواد مي ريزيم و براي شكيل تر شدن ظاهر پيتزا زيتون و كمي از فلفل دلمه اي و قارچ،ذرت مي ريزيم. در پايان پيتزا را به مدت ۲۰ دقيقه داخل فر قرار مي دهيم تا پنير كاملا آب شود و رنگ آن طلايي شود.بعداز پخت پيتزا را از فر ريلي خارج مي كنيم و با سس كچاب نوش جان كنيد.
بررسي قيمت فر ريلي
- قيمت بهترين فر ريلي پيتزا چند است؟ از كجا مي توانيم فر پيتزا با قيمت مناسب و كيفيت بسيار عالي تهيه كنيم؟
- قيمت فر را عوامل مختلفي تعيين مي كنند شايد نتوان به راحتي در مورد آن به صورت عام اظهار نظر كرد ولي بايد عرض شود متريال مهمترين نقش را در تعيين قيمت فر بازي مي كنند.
- اين فر در چندين ظرفيت كه معمولا با دهنه ورودي فر ريلي نشان داده مي شود تعيين مي گردند.
- فر طرح PL88 و طرح PL55 دو نوع فر توليدي گروه kmc هستند كه از لحاظ كيفيت كاملا شبيه يكديگر ولي از لحاظ ظرفيت دهنه 88 از فر دهنه 55 بيشتر است.
- قيمت فر بر اساس ظرفيت مشخص در بازار دارند ولي با توجه به نوع استيل ، نوع موتور و گيربكس ، سيستم انتقال حرارت و از همه مهمتر آپشن هاي فر باعث تغيير قيمت فر ريلي مي گردند كه هركدام از توليد كنندگان فر بر اساس استراتژي شركت اقدام به توليد مدل خاصي از فر ريلي پيتزا مي نمايند.
- فر پيتزا ريلي انقلابي در صنعت فست فود و پخت پيتزا مي باشد.
- در فر بعد از اينكه دستورالعمل پيتزا را آماده كرديد، بايد دما مناسب را را تنظيم نموده و سپس در مورد سرعت حامل پيتزا تصميم گرفته و در انتها غذاي مورد نظر كه معمولا پيتزا است را روي نوار محرك فر قرار دهيد .
- با دستگاه فر ريلي مي توانيد مابقي مسائل اعم از سوختن و نحوه پخت را فراموش كنيد.
- در دستگاه فر پيتزا نيازي به هيچ نوع چك كردن در طول زمان پخت نداريد زيرا فر غذا را از حرارت زياد دور نگه مي دارد تا مانع سوختن پيتزا يا هر نوع غذايي كه با فر ريلي طبخ مي شود مي گردد.
- علاوه بر فر ريلي ايراني نمونه فر ريلي خارجي نيز در بازار وجود دارد كه قيمت فر خارجي چيزي در حدود دو برابر بيشتر از نمونه هاي ايراني هستند كه مهمترين دليل آن هزينه هاي حمل و تعرفه گمركي فر ريلي مي باشد.
- فر پيتزا ريلي يكي از تجهيزات فست فود مي باشد.فرريلي پيتزا همان گونه كه از نامش برمي آيد جهت پخت انواع پيتزا در فست فودها كاربرد دارد.