سه شنبه ۱۸ آبان ۰۰ ۲۱:۵۸ ۱۳ بازديد
گريل ذغالي
طرز تهيه استيك گوشت گوساله با استفاده از گريل ذغالي :
- ابتدا تكه اي از راسته گوساله را برداريد و به اندازه كف دست و با ضخامت يك بند انگشت برش بزنيد. شكل برشها بهتر است از يك سمت پهن و از سمت ديگر باريك باشد. تكه هاي برش خورده گوشت را روي تخته گوشت بگذاريد و روي آنها كيسه فريزر بكشيد و بعد آنها را با گوشت كوب بكوبيد تا پهن شوند.
- سپس برش هاي گوشت را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه در مخلوط روغن زيتون ، سس خردل ، باربيكيو و سس سويا و نمك و فلفل سياه قرار دهيد تا مزه دار شوند. بعد اين برش ها را در تابه اي چدني سرخ و يا روي #گريل_ذغالي به صورت گرم سرو كنيد.
- مطالعه بيشتر » طرز تهيه هات داگ با گريل ذغالي
مواد مورد نياز براي تهيه سس قارچ (براي ۴ نفر) :
- قارچ ورقه شده 2 ليوان
- شير1 ليوان
- آرد 1 قاشق غذاخوري
- عصاره گوشت گوساله 1 عدد
- فلفل سياه به ميزان دلخواه
طرز تهيه سس قارچ :
- براي تهيه سس قارچ اول پياز را در روغن تفت دهيد تا طلايي شود. سپس قارچ ها را به آن بيفزاييد و بگذاريد كمي با هم حرارت ببينند.
- مخلوط عصاره گوشت گوساله ، شير ، آرد و فلفل سياه را به آنها بيفزاييد و بگذاريد تا سس روي حرارت كمي غليظ شود و حباب بزند. در اين مرحله مي توانيد در صورت تمايل به آن كمي خامه يا كره بزنيد و روي استيك هاي آماده شده از اين سس بريزيد و آنها را ميل كنيد.
گوشت فيله گوساله :
- براي هر نفر 100-150 گرم
- پياز 1 عدد خرد شده
- نمك و فلفل به مقدار لازم
- پودر سير به مقدار لازم
- روغن مايع يا زيتون 2 قاشق غذا خور
مواد مورد نياز براي استيك گوساله :
- روغن زيتون نصف پيمانه
- سركه ¼ پيمانه
- سير له شده 2 حبه
- خردل 4 قاشق چايخوري
- سس ورسسترشاير1 قاشق غذاخوري
- گوشت راسته گوساله 700 گرم
- موسير چهار قاچ شده 5 عدد متوسط
- نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
- شـركت راهـ اندازي و مشــاوره KMC, مشاور و پيشگام در زمينه ي تامين و توليد تجهيزات آشپزخانه هاي صنعتي,گريل برقي و ذغالي , گريل, سرخ كن صنعتي, انواع خميرپهن كن در ايران
طرز پخت استيك گوشت گوساله با استفاده از گريل ذغالي:
- ابتدا گوشت را با مخلوطي از سير له شده ، سس ورسسترشاير ، خردل ، سركه و نيمي از روغن زيتون مزه دار كرده و براي يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا ترد شده و طعم بگيرد.
- تابه اي را روي حرارت قرار داده و دو تا سه قاشق روغن بريزيد تا داغ شود ، سپس استيك مزه دار شده را به خوبي سرخ كرده و بپزيد و پيشنهاد ما به شما براي بهتر و رژيمي شدن استيك استفاده كردن از دستگاه گريل ذغالي مي باشد.
- در اين فاصله تابه ديگري را روي حرارت قرار داده و موسيرها را با بقيه روغن تفت دهيد تا سرخ شود.
- سپس نمك و فلفل را اندازه كرده و كمي آب بريزيد و اجازه دهيد بجوشد و غليظ شود.
- حالا استيك سرخ شده را در بشقاب سرو قرار داده و برش بزنيد ،بعد سس موسير را روي آن بريزيد و ميل نماييد.
نتيجه گيري : در اين مقاله به انواع طبخ استيك با گريل ذغالي و ديگر روش ها پرداخته ايم .
با سپاس از مطالعه شما عزيزان.
- ارتباط با ما جهت خريد و سفارش info@kmc-food.ir | 09126610672