چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه استيك با استفاده از گريل ذغالي بخش دوم

۱۳ بازديد

گريل ذغالي

طرز تهيه استيك گوشت گوساله با استفاده از گريل ذغالي :

  • ابتدا تكه اي از راسته گوساله را برداريد و به اندازه كف دست و با ضخامت يك بند انگشت برش بزنيد. شكل برش‌ها بهتر است از يك سمت پهن و از سمت ديگر باريك باشد. تكه هاي برش خورده گوشت را روي تخته گوشت بگذاريد و روي آنها كيسه فريزر بكشيد و بعد آنها را با گوشت كوب بكوبيد تا پهن شوند.
  • سپس برش هاي گوشت را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه در مخلوط روغن زيتون ، سس خردل ، باربيكيو و سس سويا و نمك و فلفل سياه قرار دهيد تا مزه دار شوند. بعد اين برش ها را در تابه اي چدني سرخ و يا روي #گريل_ذغالي به صورت گرم سرو كنيد.

 

 

مواد مورد نياز براي تهيه سس قارچ (براي ۴ نفر) :

  •  قارچ ورقه شده 2 ليوان
  •  شير1 ليوان 
  •  آرد 1 قاشق غذاخوري
  •  عصاره گوشت گوساله 1 عدد
  •  فلفل سياه به ميزان دلخواه

طرز تهيه سس قارچ :

  • براي تهيه سس قارچ اول پياز را در روغن تفت دهيد تا طلايي شود. سپس قارچ ها را به آن بيفزاييد و بگذاريد كمي با هم حرارت ببينند.
  • مخلوط عصاره گوشت گوساله ، شير ، آرد و فلفل سياه را به آنها بيفزاييد و بگذاريد تا سس روي حرارت كمي غليظ شود و حباب بزند. در اين مرحله مي توانيد در صورت تمايل به آن كمي خامه يا كره بزنيد و روي استيك هاي آماده شده از اين سس بريزيد و آنها را ميل كنيد.

 گوشت فيله گوساله :

  • براي هر نفر 100-150 گرم
  •  پياز 1 عدد خرد شده
  •  نمك و فلفل به مقدار لازم 
  •  پودر سير به مقدار لازم 
  •  روغن مايع يا زيتون 2 قاشق غذا خور

مواد مورد نياز براي استيك گوساله :

  •  روغن زيتون نصف پيمانه
  •  سركه ¼ پيمانه
  •  سير له شده 2 حبه
  •  خردل 4 قاشق چايخوري 
  •  سس ورسسترشاير1 قاشق غذاخوري 
  •  گوشت راسته گوساله 700 گرم 
  •  موسير چهار قاچ شده 5 عدد متوسط
  • نمك و فلفل سياه  به ميزان لازم

 

  • شـركت راهـ اندازي و مشــاوره KMC, مشاور و پيشگام در زمينه ي تامين و توليد تجهيزات آشپزخانه هاي صنعتي,گريل برقي و ذغالي , گريل, سرخ كن صنعتي, انواع خميرپهن كن در ايران

طرز پخت استيك گوشت گوساله با استفاده از گريل ذغالي:

  • ابتدا گوشت را با مخلوطي از سير له شده ، سس ورسسترشاير ، خردل ، سركه و نيمي از روغن زيتون مزه دار كرده و براي يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا ترد شده و طعم بگيرد.
  • تابه اي را روي حرارت قرار داده و دو تا سه قاشق روغن بريزيد تا داغ شود ، سپس استيك مزه دار شده را به خوبي سرخ كرده و بپزيد و پيشنهاد ما به شما براي بهتر و رژيمي شدن استيك استفاده كردن از دستگاه گريل ذغالي مي باشد.
  • در اين فاصله تابه ديگري را روي حرارت قرار داده و موسيرها را با بقيه روغن تفت دهيد تا سرخ شود.
  • سپس نمك و فلفل را اندازه كرده و كمي آب بريزيد و اجازه دهيد بجوشد و غليظ شود.
  • حالا استيك سرخ شده را در بشقاب سرو قرار داده و برش بزنيد ،بعد سس موسير را روي آن بريزيد و ميل نماييد.

 نتيجه گيري : در اين مقاله به انواع طبخ استيك با گريل ذغالي  و ديگر روش ها پرداخته ايم .

با سپاس از مطالعه شما عزيزان.

  • ارتباط با ما جهت خريد و سفارش  info@kmc-food.ir | 09126610672

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.