سه شنبه ۱۱ آبان ۰۰ ۱۷:۴۵ ۱۱ بازديد
مقدمه : فر ريلي پيتزا : يكي از پر كاربردترين تجهيزات فست فود مي باشد و براي فست فود هايي كه مشتري هاي زيادي دارند و نياز به توليد بالا در زمان كوتاه دارند توصيه مي شود .
فر ريلي پيتزا و اهميت آن در فست فودي ها و رستوران ها
- امروزه استفاده از پيتزا در بين مردم به شدت رواج پيدا كرده و همگان با روش هاي مختلف سعي در پخت اين ميان وعده لذيذ و خوشمزه بوده اند، رستوران ها و فست فودي ها از دسته مكان هايي هستند كه مي بايست از دستگاهي ويژه جهت پخت پيتزا استفاده كنند.
- محبوب ترين نوع فر در بين آشپزان براي تهيه انواع پيتزا مي تواند فر ريلي پيتزا باشد كه در نوع و روند پخت انواع پيتزا بسيار تاثيرگذار است و سرعت پخت هر تعداد پيتزا را ميتواند به راحتي بالا ببرد و جوابگوي هر تعداد درخواست مشتري مي باشد، از مهمترين ويژگي اين نوع فرهاي پيتزا جلوگيري از سوختگي و خام بودن مواد اوليه پيتزا مي باشد. در ايران به علت پايين بودن تعرفه گاز نسبت به برق ، از فرهاي گازي بيشتر استفاده مي شود . فر پيتزا صندوقي و فر ريلي پيتزا معروفترين و پر مصرف ترين نوع فر پيتزا در ايران هستند.
- مشاهده محصول » فر ريلي پيتزا
چرا فر ريلي پيتزا ؟
- پخت شما بسيار است .
- فضاي شما بزرگ است .
- مي خواهيد متوسط هزينه كنيد .
- فر ريلي پيتزا گزينه ي بسيار مناسبي براي شما است .
موارد استفاده فر ريلي پيتزا:
- فست فود
- پيتزا فروشي
- دليوري (delivery)
- صنف هاي مشابه
- شيوه كار اين دستگاه به اين صورت است كه پيتزا را روي ريل ها قرار مي دهند و آن را به درون هدايت مي كنند تا پخته شود.
- پس از اينكه پيتزا پخته شد، با حركت دادن ريل ها به بيرون هدايت مي شوند.
- پخت پيتزا با اين نوع دستگاه به نظارت كمتري نياز دارد و احتمال سوختن در آن بسيار پائين است.
- دستگاه فر پيتزاي ريلي فرآيند پخت ييتزا را آسان تر مي كند و نيازي نيست براي پخت آن كارهاي خاصي انجام دهيد و اگر آشپزها يا پرسنل شما محدود هستند و مشتريان شما زياد، اين دستگاه براي شماست و اگر آشپزها ماهر نباشند، چون اين دستگاه پخت را به صورت خودكار انجام مي دهد هيچ نگراني وجود ندارد و نيازي به تنظيم نيست.
مزايا و معايب فر ريلي پيتزا :
- پيتزا توسط ريل ها به درون دستگاه هدايت مي شود هيچ كنترلي روي آن وجود ندارد و شما با اين دستگاه نمي توانيد در پخت پيتزا تنوع به خرج بدهيد و باعث مي شود حتي اگر آشپز ماهر باشيد، با اين دستگاه هيچ فرقي با يك آشپز معمولي و بي تجربه نداشته باشيد زيرا دست شما نيست. به دليل ريل هاي موجود در دستگاه، شست و شوي آن زمانبر و تعمير و نگهداري اين دستگاه كمي مشكل است.
- براي فست فود ها و ساير مراكز كه حجم پخت بالايي دارند مناسب است
- به آشپز ماهر نيازي نيست.
- كنترل كمتر بر روي پيتزا، منو شما را محدودتر مي كند.