طرز تهيه خمير پيتزا ايتاليايي | خمير پهن كن پيتزا : پيتزا جزو پرطرفدارترين غذاها بين كوچيك و بزرگ است ، حالا كه انقد طرفدار دارد چي بهتر از اينكه تو خونه تهيه شود،براي درست كردن خمير پيتزاي ترد و خوشمزه بهتر از خمير پهن كن پيتزا استفاده شود در اين مقاله طرز خمير پيتزا ايتاليايي رو براي شما عزيزان به اشتراك ميگذاريم :
شـركت راهـ اندازي و مشــاوره KMC, مشاور و پيشگام در زمينه ي تامين و توليد تجهيزات آشپزخانه هاي صنعتي و انواع خميرپهن كن در ايران
در اكثر موارد از پيتزاي افراد تازه كار به علت نداشتن خمير مناسب استقبال خوبي نميشود. پس قطعاً مواد اوليه مناسب و طرز تهيه درست براي داشتن يك خمير پيتزاي ايتاليايي از اهميت بسياري برخوردار است ، براي اينكه خمير يكدست و ترد و خوشمزه تهيه كنيد پيشنهاد ما به شما استفاده از #خمير پهن كن پيتزا است .
مواد مورد نياز براي تهيه خمير پيتزا با دستگاه #خمير پهن كن پيتزا :
- سه پيمانه آرد
- يك پيمانه آب ولرم
- يك سوم پيمانه روغن
- سه قاشق غذاخوري پودر خمير مايه فوري
- يك دوم قاشق چايخوري شكر نياز است
- مشاهده اين محصول » خمير پهن كن پيتزا عرض وردنه 30 سانتيمتر
طرز تهيه خمير پيتزا ايتاليايي :
طبق طرز تهيه خمير پيتزاي ايتاليايي، اول يك ظرف را در نظر بگيريد و درون آن مقداري آب ولرم را به همراه شكر و خمير مايه به آن اضافه كنيد. يه مقدار مواد را قاطي كنيد و بگذاريد تا براي زمان ده دقيقه استراحت كند.
اگر برايتان اين سؤال پيش آمده كه چرا از شكر استفاده ميكنيم؟ از شكر براي شيرين شدن خمير استفاده نميكنيم، بلكه مقدار كربوهيدرات زياد داخل شكر به عمل آمدن بهتر خمير مايه كمك بسياري ميكند.
- حالا كه ده دقيقه گذشته است احتمالاً شما هم مشاهده ميكنيد كه كه خمير مايه مقداري پف كرده و حجمش بيشتر شده است.
- حالا بايد خمير مايه را به آرد اضافه كنيم.
- براي بالاتر رفتن كيفيت كار بهتر هست كه اول كل آرد را الك كنيم. بعد از اينكه آرد را الك كرديد بايد آرد را به صورت يك تپه در ظرف بريزد.