سه شنبه ۱۱ آبان ۰۰ ۱۷:۳۷ ۱۳ بازديد
مقدمه : خمير پهن كن| طرز تهيه خمير پيتزا : امروزه اكثر مردم طرفدار فست فود هستند و پيتزا يكي از خوشمزه ترين و لذيذترين فست فود است چه بهتر است خودمان يك پيتزاي خوشمزه و لذيذ درست كنيم، لذتي كه در درست كردن خمير با دستگاه خمير پهن كن دارد قابل توصيف نيست :
دستگاه خمير پهن كن
- بيشترين كاربرد دستگاه پهن كن خمير در نانواييهاي نان لواش است. در اين نانواييها به علت شكل و سبك بودن خميرها از اين دستگاهها استفاده ميشود تا بهره وري افزايش يافته و ضايعات نان كم شود.خمير پهن كن
- مواد لازم جهت درست كردن خمير نان لواش
- آرد سفيد : ۵۰۰ گرم
- خمير مايه فوري : ۱۰ گرم
- آب : سه پنجم پيمانه
- شير : ۱۷۰ ميلي ليتر
- روغن مايع : ۶۰ گرم
- طرز تهيه نان لواش با خمير مايه
- مرحله ي اول: ابتدا آب ولرم را در ظرفي ريخته، نمك و خمير مايه به آن اضافه مي كنيم. ظرف را براي ده دقيقه در جاي گرم ( نه داغ) قرار مي دهيم. پس از ده دقيقه خمير مايه عمل آمده، پف مي كند.
- مرحله ي دوم: پس از اينكه خمير مايه به عمل آمد و پف كرد، روغن مايع كه در دماي اتاق قرار داده شده است را به آن اضافه مي كنيم. آن ها را به مقدار كم در حد مخلوط شدن، هم مي زنيم.
- مرحله ي سوم: سپس شير ولرم را به آن اضافه مي كنيم و مواد را در حد مخلوط شدن هم مي زنيم.
- مرحله ي چهارم: آرد الك شده را به مواد اضافه مي كنيم. با همزن دستي مواد را با هم مخلوط مي كنيم.
- مرحله ي پنجم: خمير بايد كاملا يكنواخت باشد و گلوله هاي آرد در آن وجود نداشته باشد.
- مرحله ي ششم: پس از اينكه خمير را خوب هم زديم، نوبت به ورز دادن آن مي رسد. سطح تميزي را آرد پاشي كرده خمير را روي آن قرار مي دهيم.
- مرحله ي هفتم: خمير را با دست خوب ورز مي دهيم. اگر خمير به دست مي چسبد مي توانيد دست هاي خود را با كمي روغن مايع چرب كرده، و بعد خمير را ورز دهيد.
- مرحله ي هشتم: ظرفي مناسبي را برداشته، كف و ديواره هاي آن را كمي چرب مي كنيم، و بعد خمير را يك جا جمع كرده و داخل ظرف مي گذاريم.
- مرحله ي نهم: روي ظرف يك پارچه ي تميز يا حوله ي تميز قرار مي دهيم. ظرف را در جاي گرمي به مدت دو ساعت قرار مي دهيم تا خمير استراحت كرده و حجمش دو برابر شود.
- مرحله ي دهم: بعد از دو ساعت پارچه را از روي خمير كنار مي زنيم و با دست پف خمير را مي خوابانيم.
- مرحله ي يازدهم: مجددا سطح تميزي را آرد پاشي كرده خمير را روي آن قرار مي دهيم.
- مرحله ي دوازدهم: با وردنه خمير را خوب باز مي كنيم. براي تهيه ي نان لواش بايد خمير خوب پهن شود به صورتي كه ضخامت بسيار كمي داشته باشد و نازك باشد.
- مشاهده محصول » خمير پهن كن پيتزا عرض وردنه 30 سانتيمتر
آشنايي با دستگاه خمير پهن كن
- تصميم ما براي اين است كه در ادامه اين مطلب در رابطه با خمير پهن كن آشپزخانه صنعتي و در رابطه با آن اطلاعات بسياري به شما بدهيم. حتماً مي دانيد كه امروزه آشپزخانه هاي صنعتي جايگاه بخصوصي دارند و براي تجهيز كردن خود لازم است كه از ابزار هاي مناسبي استفاده كنند تا بتوانند ارائه دهنده خدمات منحصر به فردي باشند.همان گونه كه مي دانيد خمير يكي از ملزومات درست كردن پيتزا مي باشد و احتياج است كه با تجهيزات خاصي خمير مناسب پهن شود.
- دستگاه خمير پهن كن از تجهيزات نانوايي و قنادي است كه براي پهن كردن انواع خمير و آماده سازي آن ها براي قرار دادن در تنور و فر مورد استفاده قرار مي گيرد. بعد از آماده كردن و وزن كردن چانهها توسط دستگاه چانه گير ، دستگاه خمير پهن كن آنها را متناسب با مدل شيريني ، كيك و يا نان پهن و آماده قرار دادن در تنور ميكند.
- خمير پهن كن دستگاه مورد احتياج شما براي پهن نمودن بصورت درست و با اندازه يكسان و... شركت kmc رضايت مشتريان خود را شعار خود قرار داده است و در اين زمينه بسيار موفق است با ما همراه باشيد.