چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه سيب زميني سرخ كرده با سرخ كن سيب زميني kmc بخش دوم

۱۱ بازديد

سرخ كن سيب زميني

سيب زميني سرخ كرده باسيب زميني منجمد درسرخ كن سيب زميني

  • سيب زميني۲ عدد
  • سس قرمزبه مقدار كافي
  • نمك و فلفل، آويشن و سس گوجه به مقداركافي
  • روغن به اندازه كافي
  • سرخ كن سيب زميني kmc
  • دستور تهيه
  • سيب زميني‌ها را به صورت خلالي بزرگ خرد كنيد.
  • خلال‌هاي سيب زميني را حسابي بشوييد تا نشاسته آن‌ها برود.
  • در يك قابلمه مقداري آب بريزيد و روي شعله بگذاريد تا جوش بيايد.
  • بعد از اينكه آب جوش آمدسيب زميني ها را به آب اضافه كنيد و به مدت ۵ تا ۷ دقيقه صبر كنيد تا بجوشند.
  • بعدخلال هاي سيب زميني‌را با آب سرد آبكش كنيد.
  • سرخ كن سيب زميني kmc
  • سيب زميني ها را روي يك پارچه تميز بريزيد تا آب آن‌ها خوب گرفته شود. (دقت كنيد كه خلال‌هاي سيب زميني را فشار ندهيد يا هم نزنيد تا له و خرد نشوند).
  • تا اينجا مثل روش بالا بود امااكنون بايد خلال‌هاي سيب زميني  را به مدت  زمان دو الي سه ساعت در فريزر بگذاريد تا كاملا منجمد شوند.
  • بعد از دو ساعت يك قابلمه يا يك ماهي تابه گود برداريد و به قدري روغن بريزيد تا خلال‌ها ي سيب زميني در روغن شناور شوند، وقتي روغن كاملا داغ شد خلال‌هاي سيب زميني منجمد را درون روغن بريزيد تا سرخ شوند. توجه كنيد كه خلال‌ها از هم جدا باشند.وبراي بهتر شدن وترد شدن سيب زميني مانند رستوران ها از #سرخ_كن_سيب_زميني استفاده كنيد.سرخ كن سيب زميني kmc

سيب زميني سرخ كرده رژيمي در سرخ كن سيب زميني kmc

  • سيب زميني نسبتا بزرگ سه - چهار عدد
  • روغن زيتون۲ قاشق غذاخوري پر
  • نمك نصف قاشق چ
  • پودر سير ۱/۴ قاشق چ
  • جعفري به ميزان دلخواه
  • سيب زميني‌ها را پوست بگيريد و به صورت خلالي و  يك ميزان واندازه خرد كنيد. توجه كنيد كه هرچه خلال‌هاباريك تر باشند سريع ترپخته و سرخ مي‌شوند.
  • خلال‌هاي سيب زميني را مجددا بشوييد و  نيم ساعت در آب خيس كنيد.
  • سرخ كن سيب زميني kmc
  • بعد خلال‌هاي سيب زميني را از آب جدا كنيد و روي يك دستمال تميز بگذاريد تا كاملاخشك شوند.
  • فر را روشن كنيد و روي دماي ۲۰۰-۲۱۰ درجه سانتي گراد يا ۴۲۵ درجه فارنهايت بگذاريد تا گرم شود.
  • وقتي خلال‌هاي سيب زميني كاملا خشك شدند آن‌ها را در يك ظرف گود بريزيد و با روغن زيتون، نمك و پودر سير كاملا قاطي كنيد.
  • سيب زميني ها را روي توري يا سيني فر بريزيد، به طوري كه خلال‌ها روي هم نباشند و به همديگرنچسبند.
  • ظرف را  ۲۰ دقيقه داخل فر بگذاريدتا سيب زميني‌ها كاملا سرخ و پخته شوند. هر چندوقت يكبار به سيب‌ زميني ها سر بزنيد، خلال‌هاي سيب زميني بايد نرم و طلايي شوند.
  • سرخ كن سيب زميني kmc
  • در اين  فاصله جعفري ها رو ريز خرد كنيد و بعد از سرخ شدن و بيرون آوردن از فر روي خلال‌هاي سيب زميني بريزيد..
  • در اين مقاله چند روش سرخ كردن سيب زميني را آموزش داديم وبهترين آن كه مانند سيب زميني رستوراني ميشود استفاده از سرخ كن سيب زميني است .
  • kmc در جهت پاسخگويي به نياز صاحبان رستوران ها ، فست فود ها ، هتل ها ، كترينگ ها ، كافي شاپ ها و … اقدام به مشاوره حرفه اي در خصوص راه اندازي اختصاصي آشپزخانه هاي صنعتي و همچنين توليد اختصاصي با برند kmc و تامين مواد مصرفي و كاربردي آشپزخانه هاي صنعتي نموده است.

    جهت خريد و سفارش با شماره هاي 09126610674 - 09124573932 تماس حاصل فرمائيد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.