چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

خمير پهن كن پيتزا | خمير پيتزا خوب چه راز هايي دارد؟

۱۲ بازديد

خمير پهن كن پيتزا

پودرو مخمر فوري:

پودر مخمر فوري در واقع يكي از رايج ترين راه هاي عمل آوري نان است كه البته انواع گوناگوني دارد از مدل خشك تا مدل تر  و كرمي اينها هم در واقع باكتري هايي هستند كه بصورت صنعتي كشت و خشك شده اند و در نانوايي ها و قنادي ها كاربرد دارند از نظر عمل آوري در رده متوسط قرار مي گيرند و از نظر عطر و طعم از خمير ترش در رده پايين تري هستند. ولي يك مزيت عمده دارند و آن اين است كه در زمان، صرفه جويي بسياري مي كنند و خمير را از 1 تا 3 ساعت عمل مياورند. 

جوش شيرين :

جوش شيرين يا بي كربنات سديم هم يكي از استارترهاي معروف است كه هم اكنون در نانوايي هاي ايراني بيشترين مصرف را دارد بزرگترين خوبي اين استارتر سرعت بالا در پوك كردن است، و از نظر بهداشتي براي سلامتي ما انسان ها خيلي مضر مي باشد و اغلب ويتامين و مواد معدني نان را ازبين ميبرد و همچنين محصول نهايي عطر و طعم خوبي ندارد و ما را به سوء هاضمه دچار ميكند ولي ديگر خمير به مرحله استراحت احتياج ندارد.

دستگاه خمير پهن كن پيتزا براي مصارف صنعتي بسيار مورد استفاده قرار مي گيرد.

طرز تهيه خمير پيتزا :

  • 3 قاشق غذاخوري روغن زيتون بكر
  • 400 گرم آرد سنگك نياز دارد
  • يك قاشق چايخوري نمك
  • 2 قاشق چايخوري شكر
  • 2 قاشق چايخوري مخمر

آب تقريبا 1 ليوان با دما 32 درجه يا دماي محيط( بعدا كم و زياد كردن را با اضافه كردن آرد يا نان تنظيم ميكنيد).

  • شـركت راهـ اندازي و مشــاوره KMC, مشاور و پيشگام در زمينه ي تامين و توليد تجهيزات آشپزخانه هاي صنعتي,گريل برقي و ذغالي , گريل, سرخ كن صنعتي, انواع خميرپهن كن در ايرانش

 

طرز مخلوط كردن مواد باهم:

نخست مخمر، شكر و آب را با هم قاطي مي كنيم و هم مي زنيم وكنار مي گذاريم تا كف كند، تقريبا ده دقيقه.

در يك كاسه بزرگ آرد را با نمك قاطي مي كنيم و يك گودال كوچك با انگشت وسط آرد درست مي كنيم و روغن را در آن مي ريزيم و بعد مخمر عمل آمده را هم مي ريزيم و شروع به هم زدن ميكنيم.

مي توانيم با يك قاشق چوبي اين كار را بكنيم ولي پيشنهاد بهتر اين است كه با انگشت اين كار را انجام بدهيم ، بعد خمير بدست آمده را روي ميز تميز ميريزيم و با دست شروع به ورز دادن و ماساژ مي كنيم اين مرحله بايد حداقل 10 دقيقه طول بكشد و بعد از ورز دادن در جاي تاريك و نسبتا گرمي به مدت 3 ساعت مي گذاريم .

دستگاه خمير پهن كن پيتزا براي تسهيل پهن كردن و آماده كردن خمير براي پخت است .

خمير پهن كن پيتزا  عمل پهن كردن و برش زدن خمير را راحتتر كرده و راندمان وسرعت كار را به ويژه براي فست فودي ها افزايش داده است در اين مقاله به راز درست كردن خمير پيتزا توسط خمير پهن كن پيتزا پرداخته ايم براي مشاهده مقاله مربوط به منوي مقالات در منو كليك نماييد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.