چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

گريل ذغالي و كاربردهاي آن بخش دوم

فروش تجهيزات آشپزخانه صنعتي

گريل ذغالي و كاربردهاي آن بخش دوم

۱۱ بازديد

ويژگيهاي گريل كردن غذا

 گريل ذغالي

  •  كوتاه شدن زمان پخت غذا كه معمولا 5 الي 10 دقيقه است
  •  كنترل دماي پخت غذا كه دماي بالاتر از 260 درجه سانتيگراد است 
  •  پخت انواع گوشت در هر سايزي
  •  پخت به صورت غير دودي كه غذا طعم و مزه دود نگيرد

ويژگيهاي باربيكيو كردن غذا

 

  • زمان پخت غذا طولاني و آرام است.
  • دماي پخت غذا پايين و حدود 105 درجه سانتيگراد است.
  • سايز انواع گوشت ميتواند بزرگ و سفت باشد.
  • طعم غذا به صورت دودي ميشود زيرا از ذغال استفاده ميشود.

تعريف باربيكيو: پخت انواع مواد غذايي به خصوص گوشتي بر روي ذغال و ميله هاي برقي را باربيكيو ميگويند. در اين روش پخت از حرارت اتش در فضاي باز استفاده ميشود،در واقع تامين كننده حرارت و گرما ميتواند چوب، ذغال، اجاق گاز برقي و گازي باشد.اين يك روش معمول براي پختن تكه هاي گوشت است. زمان پخت در اين روش ميتواند ساعتها طول بكشد، اما با صبور بودن در نهايت مي توان كباب و گوشتي پخته شده، آبدار و خوشمزه داشت. گريل ذغالي

در گريل ذغالي معمولا قبل از پختن گوشت آنرا در مواد و ادويه و يا حتي سس مخصوص براي چند ساعت ميخوابانند تا مزه دار شود.باربيكيوها انواع مختلفي دارند مانند:روميزي، ايستاده، برقي، ذغالي و....

طبق گزارش سايت كي ام سي فود در مقاله گريل ذغالي برخي از باربيكيوها قابليت تنظيم ارتفاع را دارند كه يك قابليت مهم و كاربردي محسوب ميشود، در واقع باربيكيوهاي كه برقي و گازي هستند را در محيطها و فضاهاي بسته و سرپوشيده ميتوان استفاده كرد زيرا بايد امكان اتصال به برق و يا گاز وجود داشته باشد.اما نوع ديگر باربيكيو يا گريل ذغالي مدل ذغالي است كه از آن ميتوان در فضاهاي باز استفاده كرد و همچنين در محيطهاي كه امكان دسترسي به گاز و برق وجود ندارد اين نوع از كبابپزها بسيار مناسب هستند براي فضاهايي كه امكان دسترسي به گاز و برق نيست.

در مقاله گريل ذغالي و كاربردهاي آن به اين موضوع بايد اشاره كرد كه در اين روش از پخت به جاي استفاده از گرما و حرارت مستقيم مثل كباب كردن، از دود توليد شده از سوختن چوب و يا ذغال سنگ عمل پختن انجام ميشود.

جهت سفارش و يا در صورت داشتن هرگونه سوال با مشاوران كي ام سي فود تماس حاصل فرماييد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.