ويژگيهاي گريل كردن غذا |
- كوتاه شدن زمان پخت غذا كه معمولا 5 الي 10 دقيقه است
- كنترل دماي پخت غذا كه دماي بالاتر از 260 درجه سانتيگراد است
- پخت انواع گوشت در هر سايزي
- پخت به صورت غير دودي كه غذا طعم و مزه دود نگيرد
ويژگيهاي باربيكيو كردن غذا |
- زمان پخت غذا طولاني و آرام است.
- دماي پخت غذا پايين و حدود 105 درجه سانتيگراد است.
- سايز انواع گوشت ميتواند بزرگ و سفت باشد.
- طعم غذا به صورت دودي ميشود زيرا از ذغال استفاده ميشود.
تعريف باربيكيو: پخت انواع مواد غذايي به خصوص گوشتي بر روي ذغال و ميله هاي برقي را باربيكيو ميگويند. در اين روش پخت از حرارت اتش در فضاي باز استفاده ميشود،در واقع تامين كننده حرارت و گرما ميتواند چوب، ذغال، اجاق گاز برقي و گازي باشد.اين يك روش معمول براي پختن تكه هاي گوشت است. زمان پخت در اين روش ميتواند ساعتها طول بكشد، اما با صبور بودن در نهايت مي توان كباب و گوشتي پخته شده، آبدار و خوشمزه داشت. گريل ذغالي
در گريل ذغالي معمولا قبل از پختن گوشت آنرا در مواد و ادويه و يا حتي سس مخصوص براي چند ساعت ميخوابانند تا مزه دار شود.باربيكيوها انواع مختلفي دارند مانند:روميزي، ايستاده، برقي، ذغالي و....
طبق گزارش سايت كي ام سي فود در مقاله گريل ذغالي برخي از باربيكيوها قابليت تنظيم ارتفاع را دارند كه يك قابليت مهم و كاربردي محسوب ميشود، در واقع باربيكيوهاي كه برقي و گازي هستند را در محيطها و فضاهاي بسته و سرپوشيده ميتوان استفاده كرد زيرا بايد امكان اتصال به برق و يا گاز وجود داشته باشد.اما نوع ديگر باربيكيو يا گريل ذغالي مدل ذغالي است كه از آن ميتوان در فضاهاي باز استفاده كرد و همچنين در محيطهاي كه امكان دسترسي به گاز و برق وجود ندارد اين نوع از كبابپزها بسيار مناسب هستند براي فضاهايي كه امكان دسترسي به گاز و برق نيست.
در مقاله گريل ذغالي و كاربردهاي آن به اين موضوع بايد اشاره كرد كه در اين روش از پخت به جاي استفاده از گرما و حرارت مستقيم مثل كباب كردن، از دود توليد شده از سوختن چوب و يا ذغال سنگ عمل پختن انجام ميشود.
جهت سفارش و يا در صورت داشتن هرگونه سوال با مشاوران كي ام سي فود تماس حاصل فرماييد.