چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

بررسي ويژگي هاي كارايي سرخ كن صنعتي بخش اول

۱۹ بازديد

سرخ كن صنعتي

در اين مقاله كه توسط مجموعه بزرگ kmc food با نام بررسي ويژگي هاي كارايي سرخ كن صنعتي منتشر گرديده است سعي در اين است كه توضيحاتي كامل و جامع در مورد اين دستگاه پركاربرد در آشپزخانه هاي صنعتي و فست فودها در اختيار كاربران عزيز قرار داده شود. امروزه علاقه مردم به غذاهاي سرخ كردني و فست فودها بسيار بالا رفته است بنابراين براي اينكه بتوان با سرعت بالا و همچنين با كيفيت فوق العاده نياز مشتريان را پاسخ داد نياز به دستگاه سرخ كن صنعتي در اين فست فودها به شدت احساس مي شود.

 

بررسي دستگاه سرخ كن صنعتي

قبل از هر چيزي در مورد اين دستگاه بايد گفت كه سرخ كن صنعتي تجهيزات و وسيله اي است كه فرايند و كار سرخ كردن مواد غذايي را با سرعت بالا و در حرارت مشخص شده انجام مي دهد. در مورد ساختار اين دستگاه بايد گفت كه اين دستگاه شامل يك المنت گرم كننده و محفظه روغن است، و همچنين ساختار چندان پيچيده و سختي ندارد، به جز بعضي از نمونه هاي جديد و فوق پيشرفته كه در بازار موجوداند.

طبق گزارش سايت kmc food  بايد گفت كه دستگاه هاي سرخ كن صنعتي  كه امروزه ساخته مي شوند داراي يك سبد فلزي هستند كه انواع مواد غذايي داخل آن قرار مي گيرد و به وسيله آن سبد داخل روغن داغ و جوشيده قرار مي گيرد. از ويژگي هاي سرخ كن ها ميتوان به اين موارد اشاره كرد كه معمولا داراي تايمر به همراه هشداردهنده صوتي، دستگيره اي كه سبد را به داخل روغن پايين و بالا مي برد، مقياسي براي جلوگيري از سرخ شدن بيش از حد غذا، سيستم بادگيري كه موجب كاهش دادن بوي پخش شده از غذاي در حال سرخ شدن مي شود، فيلتر روغن براي افزايش طول عمر استفاده از آن و سيستم هاي الكتريكي و مكانيكي كنترل درجه حرارت هستند. سرخ كن صنعتي كه بسيار كاربردي و محبوب است براي آماده كردن و پختن بسياري از انواع فست فود ها و سرخ و برشته كردن آنها به كار مي روند. با توجه به اينكه المنت گرم كننده در سرخ كن هاي الكتريكي همواره در تماس با روغن قرار دارد، اتلاف انرژي در آنها بسيار كم است. جنس سرخ كن ها معمولا از استيل يا فولاد نرم هستند. استيل كمتر از فولاد نرم خورده مي شود؛ بنابراين سرخ كن استيل گارانتي بهتري نسبت به جنس فولاد نرم دارد. سرخ كن ها ديگ هايي به شكل هاي مختلف دارند. بعضي از سرخ كن ها داراي « نقطه سرد » در كف ديگ خود هستند. اين دقيقا جايي است كه مقدار زيادي از خرده هاي غذا آنجا ته نشين مي شود و دماي پايين در اين نقطه از لكه دار شدن و فاسد شدن روغن جلوگيري مي كند.

 

معرفي انواع سرخ كن صنعتي

طبق گزارش سايت  kmc food  دستگاه هاي سرخ كن در يك دسته بندي بزرگ به انواع سرخ كن هاي معمولي الكترونيكي، سرخ كن هاي بدون روغن و ميني سرخ كن ها تقسيم بندي مي شوند.

 

بايد اين نكته را هم گفت كه سرخ كن ها از نظر ظرفيت مخزن روغن و مواد غذايي، قدرت و انواع ويژگي ها با يكديگر تفاوت هاي زيادي دارند. از آنجا كه يكي از دلايل عدم استقبال از سرخ كن ميزان مصرف بالاي روغن در آن است، در سال هاي اخير انواع مجهز به سيستم كاهش مصرف روغن و حتي بدون نياز به روغن هم روانه بازار شده است.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.