سرخ كن سيب زميني | آشنايي با تاريخچه سيب زميني سرخ كرده : سيب زميني سرخ كرده، سيب زميني است كه آن را به شكل نوارهاي باريك برش زده و در روغن داغ سرخ نموده اند. سيب زميني سرخ كرده با چيپس سيب زميني بسيار فرق دارد (اگرچه در كشورهاي انگلستان و ايرلند، به سيب زميني سرخ كرده چيپس اطلاق مي شود). و اكثرا در كنار انواع ساندويچ، مخصوصاً همبرگر، سيب زميني سرخ كرده حتماً حضور دارد.
تاريخچه سيب زميني سرخ كرده ، سرخ كن سيب زميني
جهت تهيه سرخ كن سيب زميني اطلاعاتي كسب نماييد
روش تهيه ي سيب زميني بدين شكل را نخستين بار مردمان بلژيك و فرانسه اختراع نمودند، يعني سيب زميني ها را دو دفعه سرخ مي نمايند و بين اين دو دفعه، وقفه كوچكي وجود دارد.
بعضي گفته اند كه آلماني ها نخستين بار اين غذا را اختراع نمودند، ولي بعدها به علت مسائل سياسي يا تاريخي، اين امر ناديده انگاشته شد و ابداع سيب زميني سرخ كرده را به مردمان بلژيك و فرانسه نسبت دادند. ولي نظريه اي هم وجود دارد كه بيان مي كند نخستين بار در جنگ جهاني دوم، سربازان آمريكايي مستقر در فرانسه اين خوراك را مصرف نمودند. البته شواهد تاريخي نشان مي دهد كه سربازان آمريكايي اولين بار اين غذا را در قسمتي از خاك بلژيك خوردند؛ اما به اشتباه فكر كردند كه آنجا قسمتي از خاك فرانسه بوده است. پس به همين علت است كه اين خوراك، يكي از خوراك هاي ملي كشور بلژيك محسوب مي شود.
نخستين بار توماس جفرسون، سفير آمريكا در فرانسه بود كه بعد از بازگشت به آمريكا طرز تهيه ي سيب زميني سرخ كرده را به ارمغان آورد. در كتاب هاي تاريخي، در سال 1894م براي اولين بار سخن از خوراك سيب زميني سرخ كرده به ميان آمده است.
- مشاهده بيشتر » سرخ كن سيب زميني | طرز تهيه سيب زميني پنيري
آشنايي با انواع سيب زميني سرخ كرده ، سرخ كن سيب زميني
جهت خريد سرخ كن سيب زميني بايد از قبل فاكتورهايي را در نظر بگيريد
سيب زميني سرخ كرده انواع گوناگوني دارد، ضخامت سيب زميني از تكه هاي كلفت تا تكه هايي به باريكي بند كفش متفاوت است. مدل هاي موج دار و حلقه شده آن هم موجود است. همچنين مي توان روي سيب زميني سرخ كرده نان خرد شده و ادويه جات پاشيد و يا تكه هاي كلفت آن را (معمولاً به همراه پوست) داخل روغن سرخ نمود كه به استيك سيب زميني معروفند.
البته منظور از سيب زميني سرخ كرده در بيشتر كشورها از جمله استراليا، انگلستان، ايرلند و...، خوراكي مي باشد كه در رستوران هايي كه غذاهاي آماده را عرضه مي كنند يافت مي شود و معمولاً منظور از آن، برش هاي باريك سيب زميني كه در روغن داغ سرخ شده اند (سبك آمريكايي) مي باشد.
در كشورهاي نام برده، براي سيب زميني سرخ كرده سنتي معمولاً تكه هاي كلفت تر سيب زميني را به مدت كوتاه تري سرخ مي كنند و همين سبب مي شود كه قسمت بيروني سيب زميني كمتر برشته شود و قسمت دروني آن هم نرم تر باشد. اين خوراك، از سيب زميني سرخ كرده به سبك آمريكايي سالم تر است، زيرا قسمت هاي كمتري از سيب زميني با روغن اشباع مي شود.
طبق گفته يكي از آشپزهاي معروف آمريكا، مردمان بلژيك براي تهيه ي سيب زميني سرخ كرده،اكثرا سيب زميني را داخل روغن حيواني تهيه شده از چربي اسب سرخ مي كنند. البته اين آشپز اشتباه مي كند و بلژيكي ها در قديم از روغن گاو نر براي سرخ كردن سيب زميني استفاده مي نمودند، اگر چه امروزه آنها از انواع روغن هاي نباتي به خاطر سالم بودن و كم ضرر بودن آنها استفاده مي كنند.
بلژيكي ها سيب زميني را دو بار سرخ مي كنند و سيب زميني هاي آنها از سيب زميني هاي تهيه شده به باريكي بند كفش كلفت تر مي باشد. سيب زميني سرخ كرده با سس مايونز يكي از خوراك هاي ملي مردمان بلژيك محسوب مي شود و بلژيكي ها در مورد اين غذا و طريقه سرو آن خيلي تعصب به خرج مي دهند.
همان جور كه خوراك ماهي و سيب زميني سرخ كرده در كشور انگلستان معروف است، خوراك سيب زميني سرخ كرده با سس مايونز هم در ميان مردمان بلژيك از اهميت به خصوصي برخوردار مي باشد. اين خوراك را به تنهايي مصرف مي كنند و اين طور نيست كه از سيب زميني سرخ شده با سس مايونز در كنار غذاي خاصي استفاده شود.
در كشورهاي استراليا، زلاندنو و آفريقاي جنوبي، هم براي سيب زميني سرخ كرده و هم براي چيپس سيب زميني از واژه چيپس استفاده مي كنند.
- مشاهده بيشتر » خريد سرخ كن سيب زميني
بررسي سه روش براي تهيه ي سيب زميني سرخ كرده ، سرخ كن سيب زميني
جهت سرخ كن سيب زميني روي ما در شركت KMC حساب نماييد
در تهيه ي سيب زميني سرخ كرده در خانه، سيب زميني ها را با استفاده از چاقو برش زده و در روغني كه از قبل داغ شده، تا دماي 190 درجه سانتي گراد حرارت مي دهند تا اين كه سيب زميني ها كاملاً طلايي و برشته شوند. سيب زميني ها را تنها يك دفعه داخل روغن سرخ مي كنند (نه مانند بلژيكي ها كه سيب زميني را دو دفعه سرخ مي نمايند).
در رستوران هايي كه سيب زميني سرخ كرده ي آنها معروف است، طرز تهيه ي سيب زميني چنين است: سيب زميني براي سرخ شدن بايد دو مرحله را طي كند، در مرحله اول، سيب زميني را در دماي 177 درجه سانتي گراد تا حدي حرارت مي دهند كه سيب زميني همچنان رنگ زرد و حالت نرم داشته باشد.
در مرحله دوم، بعد از اين كه سيب زميني ها خنك شد و روغن اضافي آنها گرفته شد، سيب زميني ها را در دماي 190 درجه سانتي گراد آن قدر حرارت مي دهند تا سيب زميني ها كاملاً طلايي شده و برشته شوند. اين مرحله تنها يك دقيقه به طول مي انجامد.
البته روش ديگري هم براي تهيه سيب زميني سرخ كرده در خانه وجود دارد. اين روش را يك آشپز فرانسوي ابداع نمود كه در آن، سيب زميني برش زده را داخل ماهيتابه ريخته و آن قدر روغن مي ريزيم تا روي سيب زميني ها را كاملاً بگيرد. سپس ماهيتابه را روي حرارت بالا قرار مي دهيم تا سيب زميني ها كاملاً طلايي رنگ شوند. برخي اوقات، سيب زميني ها را هم مي زنيم تا بهم نچسبند. امروزه در سوپر ماركت ها سيب زميني سرخ و فريز شده عرضه مي شود. اين سيب زميني ها را فقط بايد براي مدت كوتاهي داخل ماهيتابه حرارت داد و آن موقع، آماده مصرف هستند.
- مشاهده بيشتر » انواع مدل هاي سرخ كن سيب زميني