چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

فر ريلي | آموزش پخت سبزيجات رژيمي|09126610672 بخش اول

۱۱ بازديد

فر ريلي

فر ريلي | آموزش پخت سبزيجات رژيمي|09126610672 : پاي سبزيجات رژيمي يكي از خوشمزه ترين غذاهايي است كه در بين گياهخواران و كساني كه رژيم لاغري دارند مشترك است.


kmc در جهت پاسخگويي به نياز صاحبان رستوران ها ، فست فود ها ، هتل ها ، كترينگ ها ، كافي شاپ ها و … اقدام به مشاوره حرفه اي در خصوص راه اندازي اختصاصي آشپزخانه هاي صنعتي و همچنين توليد اختصاصي با برند kmc و تامين مواد مصرفي و كاربردي آشپزخانه هاي صنعتي نموده است.

جهت خريد فر ريلي روي ما حساب نماييد.

فر ريلي ، مواد لازم خمير پاي :

  • آرد  سه و نيم ليوان
  •  كره   220 گرم
  •  آب سرد  پنج قاشق غذاخوري
  •  زرده تخم مرغ  دو عدد
  • آب ليمو  دو قاشق غذاخوري
  • نمك يك قاشق چايخوري
  • شكر  سه قاشق غذاخوري

فر ريلي ، آشنايي با روش تهيه خمير پاي :

جهت خريد فر ريلي اطلاعاتي كسب نماييد.

آرد را با شكر و نمك مخلوط كنيد. كره سرد و سفت را به تكه هاي كوچك برش بزنيد و اضافه كنيد سپس با نوك انگشتان دست مواد را باهم مخلوط كنيد.

آب سرد، آب ليمو و تخم مرغ را داخل كاسه اي بريزيد و با چنگال هم بزنيد تا يك دست شود بعد اين مخلوط را كم كم به خمير اضافه و مخلوط كنيد تا خمير خودش را بگيرد. خمير پاي را روي سطح كار قرار دهيد و از اطراف به سمت مركز جمع كنيد و فشار دهيد تا ذرات خمير به هم بچسبد ( اين خمير را زياد ورز ندهيد، فقط تا اندازه اي خمير را ورز دهيد كه مواد با هم مخلوط شود ).

خمير پاي را بعد از آماده شدن درون نايلون فريزر قرار دهيد و حداقل به مدت پنج ساعت داخل يخچال بگذاريد تا آماده كار شود (توصيه مي شود خمير يك شب داخل يخچال بماند ).

  •  خمير پاي به ميزان لازم
  •  بادمجان يك عدد
  •  هويج دو عدد
  • كدو  دو عدد
  • پياز داغ  يك ليوان
  • پنير پيتزاي ورقه‌اي   پنج عدد
  • پودر سير    دو قاشق چايخوري
  • نمك و فلفل   به ميزان دلخواه

 

فر ريلي 

آشنايي با روش تهيه پاي سبزيجات رژيمي :

خمير پاي را حاضر و در قالب دلخواه پهن كنيد.

سبزي ها را با استفاده از پوست كن يا چاقو به صورت خيلي ريز برش بزنيد و روي آن ها نمك بپاشيد و به مدت 30 دقيقه كنار بگذاريد تا نرم شود.

كف خمير پيازداغ و پودر سير پخش كنيد و روي آن در چند رديف سبزي و پنير پيتزا ورقه اي بچينيد تا حالت گل پيدا كند. فر را روشن و در دماي 180 درجه سانتيگراد تنظيم كنيد و پاي را به مدت 30 دقيقه داخل فر بگذاريد تا آماده شود.

 

دستور العمل خانگی شستشوی میوه و سبزیجات (روش خیساندن)

دستور العمل # 1 با جوش شیرین (روش خیساندن) – 2 قاشق چای خوری جوش شیرین را به 4 پیمانه آب اضافه کنید و محصولات را به مدت 2 تا 15 دقیقه درون آن خیس کنید. هرچه سبزیجات و میوه ها بیش تر خیس بخورند، باقی مانده سموم دفع آفات بیش تر از بین می روند. از برس شستشو به عنوان یک وسیله اضافی برای تمیز کردن استفاده کنید و سپس آبکشی کنید.

دستور العمل # 2 با سرکه (روش خیساندن) – در مطالعات انجام شده روی سرکه از نسبت های مختلفی استفاده شده است، معمولا 1:10 (یک قسمت سرکه با 10 قسمت آب) یا 3: 1 (یک قسمت سرکه با سه قسمت آب). میزان استفاده به شما بستگی دارد، اما از آن جا که نشان داده شده است که سرکه خالص برای از بین بردن برخی از سموم آفتکش (و احتمالا سایر مواردی که آزمایش نشده اند) تاثیر دارد، با 3 پیمانه آب و یک پیمانه سرکه ادامه می دهیم. در این مطالعه برای رسیدن به نتیجه با استفاده از سرکه 100 درصد، محصولات فقط 10 دقیقه خیس خوردند، بنابراین برای استفاده از نسبت 3: 1 اجازه می دهم که محصولات به مدت 20 تا 30 دقیقه یا بیش تر خیس بخورند. از برس شستشو به عنوان یک وسیله اضافی برای تمیز کردن استفاده کنید و سپس آبکشی کنید.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.