سه شنبه ۲۵ شهریور ۰۴

خمير پهن كن پيتزا | آموزش خمير پيتزا بدون خمير مايه و پنير پيتزا

۱۳ بازديد

خمير پهن كن پيتزا

خمير پهن كن پيتزا | آموزش خمير پيتزا بدون خمير مايه و پنير پيتزا : خمير پيتزا به صورت متداول با آب معمولي تهيه مي شود اما اگر مي خواهيد خمير پيتزاي شما طعم بهتري داشته باشد مي توانيد از ماست پر چرب و شير به جاي آب استفاده كنيد. اين كار سبب مي شود خمير پيتزاي شما به سادگي خشك نشود.


طرز تهيه خمير پيتزا ، خمير پهن كن پيتزا

خمير پيتزا يك نوع نان مخصوص است كه از مواد اصلي تمام پيتزاها محسوب مي شود. همان گونه كه مطمئنا مي دانيد پيتزا يك نوع غذاي بين المللي است كه اصالتي ايتاليايي دارد و به همين علت بهترين نوع خمير پيتزا هم نوع ايتاليايي آن است.

خمير پهن كن پيتزا ، طرز تهيه خمير پيتزا بدون خمير مايه :

در اين مرحله با 2 روش درست كردن خمير پيتزا در خانه آشنا شويد.

خمير پهن كن پيتزا ، مواد مورد نياز  خمير پيتزا با ماست :

 آرد  يك و نيم پيمانه
ماست نصف پيمانه
 بكينگ پودر1 قاشق چايخوري
 نمك 1 قاشق چايخوري
 تخم مرغ1 عدد
 روغن مايع 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه خمير پيتزا با بكينگ پودر :

درون كاسه اي آرد، نمك، ماست، بكينگ پودر، تخم مرغ و روغن را بريزيد و مخلوط كنيد.بعد از آن مقداري ورز بدهيد ولي اين خمير حالت چسبندگي دارد. اين خمير فوري است و احتياجي به استراحت ندارد. اين خمير را كف ظرف پيتزايتان پهن كنيد اين خمير را نازك پهن كنيد تا بهتر شود پس از اينكه خمير را پهن كرديد روي آن چنگال بزنيد و داخل فر قرار بدهيد تا خمير پيتزاي شما حباب كند و كمي پخته شود. سپس روي آن را سس بزنيد و مواد پيتزاي مورد نظرتان را به صورت لايه اي روي خمير بريزيد و داخل فر از قبل گرم شده قرار بدهيد تا بپزد.

طرز تهيه پنير پيتزا

پيتزا غذايي است كه ديگر همه آن را دوست دارند. غذايي كامل و خيلي خوشمزه! و البته خيلي ها مثل خود ما ترجيح مي دهند پيتزا را در خانه درست كنند نه اينكه از بيرون تهيه كنند.

تهيه اين غذا نيازمند مقدار بسياري پنير پيتزا است كه البته اگر به تازگي سري به فروشگاه هاي مواد غذايي زده باشيد متوجه افزايش قيمت شديد آن شده ايد. حال اگر ما بتوانيم پنير اين غذا را نيز خودمان در خانه درست كنيم هم در هزينه ها صرفه جويي كرديم و هم پيتزايمان كاملا خانگي مي شود.

مواد مورد نياز براي درست كردن پنير پيتزا : خمير پهن كن پيتزا

شير 2 كيلو
 قرص پنير نصف
 جوهر ليمو 3/4 قاشق مرباخوري

 اگر جوهر ليمو زياد باشد شير همان اول مي برد و خراب مي شود دقيقا همين اندازه باشد.

 قرص پنير را مي توانيد از عطاري ها تهيه كنيد.

آموزش طرز تهيه پنير پيتزاي خانگي :

اول نصف قرص را با 2 قاشق غذاخوري آب مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.

بعد شير را از يك ربع در محيط بگذاريد و جوهر ليمو را به آن اضافه كنيد و به آرامي 30 دور هم بزنيد. يك قابلمه آب بگذاريد جوش بيايد و شير را روي آن قرار بدهيد تا به روش بن ماري گرم شود (حرارت نبايد مستقيم باشد و شير نبايد در ظرف فلزي باشد بايد حتما در ظرف پيركس يا لعابي باشد).

هنگامي كه دما به 31 درجه رسيد قرص و آب را به آن اضافه كنيد و هراز گاهي هم بزنيد وقتي دما به 42 درجه رسيد دلمه ها تشكيل مي شوند و بايد فورا از روي حرارت برداريد و 10 دقيقه استراحت بدهيد، تا آب سبز آن جدا شود و بعد دلمه ها را جدا كنيد و داخل آبكش بريزيد. آن را تكان بدهيد تا آب اضافه آن خارج شود.

2 ليوان از آب پنير پيتزا را داخل يخچال بگذاريد و مابقي آن را روي حرارت گرم كنيد نبايد بجوشد و فقط بايد خيلي گرم شود تا حدي كه انگشت را بسوزاند و بعد پنير را داخل آن قرار بدهيد و با كفگير تكان بدهيد تا شير اضافي آن را به آب پس بدهد. هنگامي كه شل شد سه بار دو طرف پنير را بكشيد و جمع كنيد، و بعد آن را گرد كنيد و داخل آب پنيري كه برداشته بوديد بگذاريد نيم ساعت بعد آماده مصرف مي شود.

اين پنير پيتزا را مي توانيد به مدت 1 هفته داخل يخچال نگهداري كنيد و براي نگهداري به مدت طولاني آن را رنده كنيد و داخل فريزر قرار بدهيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.